nerly first may

Fick denna blomma idag efter skolan på konsum, det var något för att det typ var slutet på april eller i början av maj.. (?) typ.. Men fin var den faktiskt. Till middag vart det kyckling och ris, mumsen's! Nu ska vi åka iväg till några och äta efterätt, marängsviss och fira (om det är så man säger..) Varborg's mässoafton!

varför?

Jag älskar verkligen Umeå, men just nu hatar jag det. Men om man vaknar upp den 30 april och ser snö utanför fönstret..

done, done..

Har precis avklarat lite läxor, käns väldigt skönt.. 

exakt två månader

Kom på att det är exakt två månader kvar till jag fyller år, och jag längtar galet mycket! Men det gör jag också till en annan sak och det är förstås klassresan! "D

grilled proceed

Middagen var verkligen toppen, så ljuvligt gott! Ikväll blir det ju troligtvis Grey's Anatomy, annars ska jag någ gå och lägga mig rätt så tidigt.. Nu för tiden längtar man bara tills helgen..

premiär

Har ätit lite tårta nu när jag kom hem från skolan och det är för att MIN LILLA SYSTER FYLLER 6ÅR IDAG! Så grattis, grattis till henne! Vi brukar alltid få välja vad vi vill äta för middag på våra födelesdagar, så då välde Cornelia grillat, vilket jag tycker är SUPER GÖTT! Så man kan nästan säga att det blir grill-premiär ikväll! :)

blue sky is up

Tisdag lika med långa Geografi - lektioner.. Aa det är vad vi har i skolan dessa dagar, dom ända ämnerna som är roliga under denna dag är typ ensamble.. och kanske kemi kan vara roligt ibland. Nu ska jag iallafall ta och slappa lite vi teven och datan's värld!

starlight, into the sunshine


when something is not as expected

Måndag, blir en ny vecka.. men ska då allt börja om och är det menat att man ska bete sig annorlunda.. eller ska allt bara fortsätta i dess gamla stig..?

competion

foto tävling hos, www.tinkerbella.blogg.se! Där man kan vinna en reflexskärm från www.tvspelsweb.se/reflexskarm-silver-vit-80cm-p-1901.html. 
Temat var känslor jag tycker att den här bilden på något sett utstrålar hopp eller vilja.

the girl with her balloon


Kom hem nyligen från kalas hos kusinerna, var jätte roligt och vi såg på en himlans bra film också "Tottoro" (love'it) Nu blir det strax mat så ska gå upp en sväng nu, btw hämnar säkert här igen sen men vi får se..

finaste kusinen


wonderful

Barnfilmer kan verkligen vara toppen om dom är rätt gjorda! Ska strax gå och lägga mig, känner mig ganska trött efter en lång dag och imorgon åker jag ut till mina kusiner, för att gratta kusinen min! 

movie'time

Nu ska jag sätta mig och se på film med familjen, efter en jättegod middag som gjorde en propp mätt! Vi ska nu snart se på filmen "Shrek 3" vilket ska bli väldigt mysigt! ")

solsken, på mina ben

Har varit på stan idag i det vackra vädret, kl.10°° cyklade jag och amanda in till stan där vi sedan träffade nike och kristi vid 11-12 tiden då. Vill bara säga tack för en super härlig dag i solskenet! Köpte en tröja från monki (som ni ser ovan.) för så jätte biligt rea-pris & en present till min kusin som fyller år imorgon, men jag kan tyvärr inte skriva vad pg.a att hon läser min blogg ^^ Ha en trevlig lördagskväll! ")

knowing

Tonight are i'm goging to see a movie whit my band could "RUT", so i'm pretty exadeii! Japp, dagen har varit väldigt slapp. Eftersom att det har varit läs vecka så slutade vi ju tidigare idag, vilket var bra! Sees ✭

on the roof

På morgonen idag så såg vi på film, för vi har just nu en så kallad "läs vecka".. Sedan direkt efter hade vi kör och då var man ju inte helt.. vaken eller vad man nu ska säga. Är iallafall som nu, alltid vacker väder ute nu så ska någ ta mig ut en sväng nu, tjenixen! ✿

året's första hopp

Foto; Tea Nygren (tea's blogg) På bild; Jag och lilla syrran ")

black and white


Sitter framför teven, nu när vi fått hem Digital TV (med massor av andra kanaler) så ja, dagen i skolan var väl sådär. I morgon är det torsdag vilket, betyder att det snart äntligen blir helg.. På lördagen ska jag åka på stan o på söndag fyller min kusin år! Nu när det är skola får man väl bara stå ut.. ;o See ya, later!

fotodags

Nu sitter jag hos amanda och nu ska vi fota massor! Dagen var verkligen härlig, vi har varit och köpt glass på Kvantum. Vilket var riktigt MUMSIGT! :)

anger

Prövade att fota mig själv i sjävporträtt här om dagen, och tänkte att jag skulle försöka se arg ut, vet inte om jag lyckade's så bra men några bilder gillar jag allt! (Jag vill inte framstå som att skryta..) Chiao❤

mumsen..

Det är minsan det godaste som finns på hela jorden för mig, just nu! Härlig dag med fint väder har vi haft också, gjorde franska läxan med tea idag och sedan var vi ute och hoppade lite studdsmatta med, Wiiho! ✿

elmer

Visst är han söt, min lilla modell som så gärna ställer upp för att få vara med på bild!

april

Har varit vackert väder idag, så jag har fotat massvis.. Bilder kommer!

scared

Man blir lite orolig när man ser massor av gråa moln utanför huset, på tal om vad som har hänt.. Plus att det bara är några få veckor kvar tills min klass ska på klassresa o det vill man ju absolut inte ställa in..

01.12 - once in a life time


Nu sitter jag här med amanda (ska sova hos henne..) Vi  har just spelat lite xbox, fifa.. vilket var kul men kanske inte så bra för mig.. eller? I morgon ska vi iallafall upp vid 8 tiden eller så, får se hur det nu går.. SOV GOTT!

backlight

Foto; Emma Fernerud (JAG) 

candy

Choklad är gott, det tycker min lilla syster också..

utelåst..

Kom precis hem från en liten runda, för vid ett ungefär skulle vi ta en sväng förbi media markt. Men sedan efter det när vi kom hem kom vi på att ingen hade nyckel, så UTELÅST = inte så härligt! Då fick vi lov att och förbi mamma som var inne i stan och hämta upp en nyckel (tur att hon hade en..) På vägen hem körde vi förbi Coop, som vilket gjorde att jag köpte hem lite lösvikt godis.. som jag nu sitter här och snaskar på, men det är ju liksom bara lördag en dag i veckan.. eller hur? ☺

saturday morning


Härligt med helg, vet inte riktigt vad som händer idag. Ska nog ta det lungt mest, kanske ska ringa någon friend's
och fota lite, se ya!

dem'it


ego pic's

Jag tog lite ego bilder på mig själv..

tacos, min favorit mat!

Mums så gott med tacos till middag, och så härligt att det äntligen är FREDAG♥

en liten orange blomma..

Nu åker jag till malin, vår se vad vi hittar på. Kameran tror jag hänger me! ")

våran eldstad

                             foto/redigering; Emma Fernerud (JAG) 

fototävling med vår tema!

Jag tävlar hos michaelaa om en reflexskärm från tvspelsweb

home from school

Nu sitter jag här och äter lite mellis (nudlar "D) Sen nu klockan tre ska jag sätta mig och kolla på Ghost Whisper, diggar det :) Sedan efter det bär det av till teatern, men nu du väntar teven och nudlar's ;)

hello over there

Nu ska jag bosätta mig framför teven!

converse


Jag har nu fått två par converse (Som jag fick i för present av min farmor. För min släkting var i Kina och då tog jag en, typ beställnig. Som då farmor betalade för då..) Är iallafall super glad, och har just varit ute med lilla syrran en sväng i dom, yeha! 

18:31


Jag sitter just nu och skriver på min nya dator.. Men det är inte vilken dator utan en MAC BOOK! (happy or what?) Efter skolan hängde malin, tea och amanda med mig hem. Vi såg på top modell och ja.. skrattade? ;) Vi ses snart!

when you look straight at me

fotograf; Emma Fernerud (JAG) modell; Malin Forsgren (Malin's blogg)

so it begins again


Nu började ju skolan igen, känns både bra och dåligt på samma gång. Men roligt att träffa alla kompisarna! Denna dag gick däremot väldigt fort, vilket kändes rätt så skönt.. Får se va som händer nu då. Har iallafall börjat med lite scrapboking nu, & så ska jag kanske köpa mig en dator! (yeees) Nu ska jag iallafall skriva ut lite bilder till mitt fotoalbum.

en strålande dag

En solig varm dag vilket betyder en helt och hållet perfekt fotodag..

tine är fin

Foto/redigering; Emma Fernerud (JAG) modell; Tine Renhorn, kusinen
Nu är det snart slut på lovet, och skolan närmar sig mer och mer.. Det är verkligen inte roligt! Men några kompisar som man inte träffat så mycket under lovet saknar man nog. Nu ska jag iallafall njuta av dagen och sätta mig ute på altanen och sola lite, det är en solig dag idag minnsan! "D

cards i'm gona play

Yesbox, hello there.. Nu har jag precis ätit middag och är väldigt mätt imagen. Nu ska jag iallafall sätta mig och spela lite kort med mamma sedan ikväll blir det tv, kanske Körslaget 20°° men vi får se ;) SYNES ^^

snurran är min idol


Not unhappy

Nu sitter jag och fikar på Rost. Eller jag gick och köpte en french hotdog, som jag nu sitter och mumsar på. Är inte nå vidare förjust i deras mat, även fast jag aldrigt ätit där..(?) Det är iallafall jätte mysigt!

BabyDrama

Bilden ovan är på en skjort arm, lite smått random om man säger så. Men jag gillar färgerna i den.. Nu ska jag cykla in till stan med mamma och se på teater/film pjäsen BabyDrama på I'dun (stavning?) Vi ska cykla, så det ska bli väldigt härligt, Bye!

when it's just to much

foto/redigering; Emma Fernerud (JAG) modell; Tine Renhorn / min kusin ♥

en väldigt intressant morgon i bilder


sorry, that i'm not been uppdate..

Jag har inte uppdaterat så mycket de sista dagarna, men om man ska säga en kort förklaring om vad jag gjort...
ONSDAG; Sov jag över hos min kusin och vi såg på 2012. Själv tycker jag att filmen i sig var så där, men den var rätt så överdriven.. TORSDAG; Jag åkte ut till mormor och morfar med min kusin (och bror) Där åt vi också middag. Sedan åkte jag hem och sen efter ett tag ringde jag malin o amanda.. dom kom över och vi spelade spel, satt vi datorn och bara typ pratade.. FREDAG (alltså idag..) Va jag med nike, malin, amanda och ännu en malin :) Vi va hemma hos malin och tog det lungt ett tag och satt vi datorn, tills vi gick ut gjorde en ja, som alla andra har sagt.."fin".. Nu ska jag lägga mig och läsa och ta det lungt och sedan gå och lägga mig.. + jag har lite smått med bilder från när jag sov över hos tine, så håll utkik!

hope, are you there


3.7.1


tävling, med sommar tema..

Jag är med och tävlar hos Jeanette, länk till hennes blogg --> LÄNK Där man kan vinna ett produktbord från http://www.tvspelsweb.se/produktbord-30x30-p-2423.html) Så nu får man ju hoppas på att det går bra!

style


Nu drar jag strax in till stan, där jag ska träffa malin och nike. Vi ska gå på skate board affären style, för i sommar/vår ska vi börja med Skate board! Sen kanske det blir någon runda på stan med.. Se ya..

19:02


Nu ska jag strax åka till malin och tea, så ni får ha en trevlig kväll! (vilket jag definitivt kommer ha..) Kameran hänger me, ha e bra!

påskafton 2#







strömpilen



Jag var på strömpilen med pappa i morse, då köpte jag tröjan ovan för 79:- Nu ska jag fara på laserdom sedan ska jag vara med kompisar, så himlans bra att man har lov..

it is time..




påskafton #1





jag har cyklat, så härligt!


Vid tolv tiden sådär, cyklade jag till malin. Där var tea också. Vi fotade lite smått coh såg på tv, sedan tog vi varsin glass! (mums) En ganska så lung dag, men det är så det ska vara på loven.. Nu ska jag se på film med familjen, chiao ♥

lång fredag


Lovet har börjat, och jag är så satans glad för det! (hade inte pallat en enda dag till..) Vi har börjat påsk städat för morgon dagen, för då kommer mina kusiner och mormor och morfar hitt.. Och firar påsk med oss! :) Jag kanske uppdaterar sen, men nu ska städas..(hmf :O)..?

RSS 2.0