Happy-new-year!







tyckte att det passade bra med en liten bildbomb så här innan nyår! (eller?)
Ni får iallafall ha det super dom här sista timmarna i 2009. Så ses vi nästa år!
                                   GOTT NYTT ÅR!

30/12

Omg(!) Nytt år imorgon! Nu idag ska jag tillbringa min tid vid datorn och...jaa såklart spela SIMS (det kom igår, yeha!) Sen ikväll blir det sleep over med amanda och tea! ") Annars i morgon drar jag till mormor och morfar pg.a att mormor fyller år! Ni får ha en bra dag allesamans! "]

rolig video (?)


Leo´s

Idag har jag varit på leos lekland med amanda! Vi delade på varma-chips och tog varsin "slush". (muuums!)
Sen så har vi nu varit hem till mig och sitter här och softar! (hehe) Men nu ska vi strax göra egna pizzor!...Och sedan ikväll har vi funderat på att ringa några till och se på film eller bara prata. Hare bäst så hörs vi imorgon!


paint is art






Ovan ser in lite bilder från när jag satt och skissade/ritade lite, mot slutet vart det lite oseriöst.
Som ni kanske ser på den sista när ni ser den blåa elefanten i mitten "P (heheh) Jag vart iallafall riktigt nöjd med de andra. Vad tycker ni?

the movie avatar

Avatar var superbra! (bäst) Det måste jag faktiskt erkänna ...(malin) "P
Sen igår kom jag hem vid ett och var såklart helt slut! Men det var värt det som jag sa...!
Ikväll blir det träningsmatch mot 95:orna, så ni får önska mig lycka till (hehehh)
ojao, hare bra allihopen! =) (bild från google..)

i could open it for you, if you would do the same for me..







Lite bilder från idag när jag fotade lite. Sen ikväll blir det bio, ska se Avatar!
Det sägs vara jättebra! "Citat" från min kompisar alltså...
men vi får se ikväll! ;)

Julafton i år









                                                 julen på mitt sätt....
                                                    foto ; jag

The Sims 3

Nu har jag faktiskt beställt; The Sims 3! Känner mig lite nörd i det men det är faktiskt superkul! =)
Hare bäst alla datanördar, med min blogg framför näsan! ;)

Coraline - film

Igår kväll var malin och tea här vi pratade, spelade in en liten "musik-video" med malins filmkamera som hon fick i julklapp! Den kanske dyker upp på hennes blogg som ni kan hitta här ; Malins.blogg. fast bara så ni vet vart vi lite flum så den är "lite" oseriös (aahah, gud vad jag känner mig skills just nu!) Iallafall, så såg vi en film igår också som jag hade hyrt, som hete Coraline. Den var faktiskt väldigt läskig! Även fast man inte kan tro det om animerade filmer... nu hade jag tänkt lägga upp lite bilder från igår m.m. Sen kommer det dyka upp lite fler både vintriga och juliga - bilder!

malins kamera - foto; Tea




                                        också filmen....
                      


lite presenter...


        



 Bara bilder på några saker jag fick, som te.x.. pennor, en film (TWILIGHT), locktång, smink, ett UV filter, kläder, pengar, present kort m.m. SUPER FINA PRESENTER! ;D


353 dagar kvar igen...

Nu är det exakt 353 dagar kvar tills det blir jul igen! (ojoj vad man får vänta nu)...

Nöjdast!

Jag är hur nöjd som helst med min prestenter! ;) Jag fick bl.a en locktong, presentkort, smink och mycket mera :D Jag är superduper (baaaajs) nöjd! ;) Hoppas att alla fick vad de önskade sig och som jag "EN RIKTIGT GOD JUL!". Men nu fortsätter allt julaftonskvällen..
Hare goott allihopa!

den stora dagen!

I morgon är det den dag som alla har längtat efter...JULAFTON! Idag har jag varit på stan med mamma och köpte de ("den") sista julklapparna! Kanske lite sent men, sen så sjutsade mamma förbi mig hos amanda och då så var jag där med malin också.. ") Vi pratade om julafton, såg på tv, fikade ("lite"!) och såklart .....skrattade!
Sen morgon bitti åker vi till mormor och morfar och då börjar allt mitt firande! ;)
Nu ska jag iallafall gå och lägga mig för jag vill att det ska bli julafton så fort som möjligt!
Sov gott från mig!

Från oss alla till er alla en riktigt God jul!

The Kids Don't Stand A Chance




hittade lite bilder från i somras, kanske inte passar bäst mitt i vintern men jag gillade dom verkligen, speciellt den sista...vad tycker ni (?)

Ha en superfin kväll!

winter wonderland

Här kommer lite bilder från julavslutningen...




cutest

Nån kanske kommer ihåg i sommras när jag vissade en super-roligvideo!?
iallafall är det här några "förbättrade! varjanter eller vad man ska säga!
Men dom är bara så bra (!) "]

lov, äntligen!

Nu har jag antligen lov, är så glad just nu! När jag kom hem från skolan höll mamma på med att baka julgodis och jag hjälpte henne. Julkäslan inom mig bara växer och växer! =) Sen så ska jag nu strax lagga några pakett under granen och julpyssla lite! Hoppas ni får en julmysig-kväll!
P.S två, små dagar kvar till en av dom bästa dagarna på året! D.S
                    JULAFTON!

nu står julgranen på plats!

Vi klädde ju granen igår och det vart verkligen en annan känsla hemma! (Det är bara en sån där julig-känsla!) 
Idag har vi mest varit i kyrkan och övat på avslutnings låtarna. Och slutade kanske nån gång vi 2-3.
Sen hade jag slöjd på morgonen och då gjorde jag klart mitt spel som jag höll (?) på med.. ")
Iallafall, så hade vi främmande hemma idag när jag kom hem från skolan. Våra kompisar (eller, vad man ska säga). Dom har iaf fått en bebis! Hur gullig som helst och knappt som knappt är nio månader (kanske inte så bara, men den är iallafall supersöt!) Jag tog lite bilder även om den kanske inte ville sitta stilla då länge! =)
Sen ska jag på träning och ikväll är det väl mest chill! ;)




julen är en härlig tid!

Hej, idag har vi julstädat! =) Så nu är det minsan julfint hemma! På tal om bilder så har jag lite bilder från igår när jag och amanda fotade lite, så det ska ni väl få se lite av nu. I går var jag också med lite kompisar (Amanda, nora, albin och hugo..) Vi såg på film och pratade m.m...alltså typ det vanliga ;) Sen i morse hade jag match i Röbeck vi möte Ibk dalen (umedalen) och vi vann med 5-2! Jaa, nå mer har jag inte att säga men nu ska vi pynta granen! =)




foto; jag
kanske inte dom juligaste-bilderna (?) men jag gillar dom!

mumsig våfflor

Hej, nu sitter jag här med amanda vi har precis ätit våfflor! (riktigt god, pg.a mäster kockarna amanda och emma!) Nu skall vi iallafall träna lite på våra repliker till filmen och kanske söka på lite musik! =) Vi har idag också fotat så ni ska få ett litet smakprov på de senare
( men amanda är inte precis en sån som vill fasna på bild "/...) Jag får iallafall vara nöjd med
de bilde(s) jag fick! "P Men ha det bäst så länge!

Julkonsert-09




                                    foto; pappa & mamma

tävling...

Hos Rebecca! Där kan man vara med och tävla om reflexskärm 5I1, 56 cm som sponsras av www.tvspelweb.se
Jag vill självklart vara med! Så därför kommer mitt bidrag här...

Emma, 12 år.

picture



tyckte att den fick litet häftigt ljus också, den kommer från ihelgen när jag var hos ida.
Sen så vart det nästan inga bra bilder men senare kommer det bilder från julkonserten!

(bara 7 dagar kvar till julafton!)

Trött, trött ( yes i'm!)..

Jaa, jag är suuupertrött! Om man har stått i typ en timma och mer så är man det ( "] ) Ja vi har haft julkonsert(bl.a Lucia också). Nu vill jag bara dricka en varm kopp choklad, mysa och sova! ;)

Jag har varit ute och vandrat i snön..

Japp,det är precis va jag har gjort! För på fredag ska jag och Amanda ha en liten träff eller vad man ska säga, och prata om filmen som vi ska göra! :) så då var vi alltså ute och lämnad ut ett par (inbjudningar) typ,,;) ja, sen har jag och Amanda varit lite med hugo( vi spelade lite spel m.m.) sen nu så har jag varit hemma en stund ") Imorgon är det julkonsert! Och sen är det som mest sång som står på shemat pg.a att vi har då julkonsert") Nu ska jag läsa, läser en fruktansvärt bra bok just nu!;)

Kurs B..

Ikväll ska jag på cirkelledarutbildningen (B) För på den första för nån vecka sen. Vet inte om jag skrev nåt om den, iallafall nu är jag hos amanda och sen åker vi dit vid fem typ.. Och sedan ska vi äta där och kommer hem vi 10 ca. Ååh, då blir det lite läxa. Men bilder får väl då förhoppningsvis komma på ons. Men vi hörs! =)

få dagar kvar...

Hej! I natt eller vad man ska säga (från lör. till sön.) Sov jag och malin hos ida! Vi dansade dans matta, pratade, åt popcorn m.m. Riktigt roligt och skoj! (fast det är typ samma sak?) Iaf, nu sitter jag väl har också... Tyvärr har jag inte hunnit ladda upp bilder från igår men dom kommer! =) Så vi hörs, för nu är det lite läxa och sånt som gäller!

in and out and up and down

Hej! Idag hade jag match vid fyra på ersängsskolan. Vi vann med 2-1! Jag tycker iallafall att vi spelade bra och värd en seger! =) Sen så har jag och pappa varit och handlat lite både före och efter matchen (pg.a att vi glömde lite saker första gången..) Vi köpte lite  julkulor i både silver,rött och guld. Riktigt snygga om jag får säga det själv! När vi sen kom hem från både affären och matchen. Så hade vi bestämt att vi skulle äta tacos, så då högg vi in på det! ;D Nu ska jag väl förhoppnings vis vara med kompisar m.m. Men just nu är det facebook som gäller!





open, broken or closed...



årets första papparkakor!

Hej på er allesammans! =) Idag bakade jag årets första pepparkakor! Otroligt goda blev dom, om jag får tala för mig själv! Jag hann tyvärr  inte skriva nåt igår, men som dom flesta var iaf våran klass ute och lussade. Vi var på 6 olika ställen, från kl.07.45-15.00 ca... Vilket betyde att jag var ap-tröööött när jag kom hem! Men sen skulle vi åka på middag hos min kusin som fyllt 18 år (GRATTIS, GRATTIS UNNI!) Men det var absolut inget fel på det. Utan det var verkligt supermysigt! Sen när vi kom hem vi åtta-nio tiden tittade slog jag på teven och kollade på idol finalen! Men i den lååånga pausen, så somnade jag! (så trött som jag var..) Aja, det var väl okej att Erik vann, för mig så spelade det egentligen ingen roll! =) Nu ska jag slå in lite julklappar, så vi hörs!




me and my camera


My big day!

Hej! Idag var jag tvungen att åka tidigare från skolan för vi slutade egentligen 14.20, men dom skulle komma från svt 14.00! Så jag fick gå lite tidigare =) Det var superduper-kul! ;D Men lite pinsamt när dom skulle intervjua mig och jag råkade säga fel.."/) Men jag var bara mig själv och då var det jättekul! =) Sen skulle jag sjunga och spela gitarr också...;S (pinsamt!) Men dom sa att det nästan inte skulle höras (vilket blev en lättnad!) Men, men jag är nöjd!
På skolan idag hade vi ju pysseldag! Och det var väl kul, men lite drygt att våran grupp fick börja med film, för då blir man så lätt trött..:) Hare bra vi hörs! =)



Sorry, im gone better me...

Hej, har inte skrivet på ett tag (två dagar) Men ska försöka bli bättre men som ni kanske vet har jag lite fullt upp! ( "/,,,) Men jag har inte haft tid men, men nu ska jag berätta en stor nyhet! I morgon kl.14.00 ska SVT filma hemma hos mig och intervjua mig, gissa varför? Jag ska vara med i ett program som heter "Bulldog". Ååh, jag kom med, för ni som har läst min blogg så var jag och provfilmade för just detta. För ca. 2-3 veckor sen. Sen ringde dom upp och sa att dom ville ha med mig! =) Imorgon så är det pysseldag i skolan! (eller rättare sagt jul-pysseldag!) Och då kommer man få gå till olika stationer och bara pyssla, se film eller baka m.m. Vilket betyder att det kommer bli en rätt så slapp dag för mig (a) Seeees, kram! =)




/ 1 modell; malin / 2 modell; tea / 3 modell; malin / 4 modell; tea / 
                 "eller modeller och modeller?" ;)
                             foto; jag


andra advent...

Hej, då var det andra advent! (Alltså 18 dagar kvar till jul....!) Idag kommer släkten på besök, och firar william som fyllde 8år i tisdags! =) Nu så har jag då en ny design på gång!;) Det är bara att vänta! Men nu kommer snart gästerna så måste gå upp nu...=)

på exakt samma ställe men i olika årstider..


Lördag = Härligt!

Så sant! Sitter här och slappar framför datorn =) Idag har jag varit i hörnefors och spelat innebandy-match, vi vann! 3-0, fast egentligen 4-0. Men när just jag då sköt mål blåste han av :(( Så typiskt! Aja, huvvud saken var att laget vann, och man kan ju som ändå säga att jag gjorde ett mål.. (eftersom att den var inne! :P)
Iallafall, just nu håller jag på med att redigera och titta igenom lite bilder..Så här kommer bilders (hehe)...





Sovmorgon, yes!

Ja, idag fick vi sovmorgon till..08.45 inte så jätte länge då men det är iallafall bättre än den vanlig tiden! =)
Sen i morse när jag vaknade så gick jag upp som vanligt... Sen frågade mamma varför jag inte sov? (då hade jag ju kunnat sovit längre!) Aja, nu fick jag iallafall tid till att göra lite andra saker också! Här kommer lite morgon bilder på mig och mina fina frisyr! ;D

ursäkt den dåliga skärpan, den tappar lite på blogg.se.
Men också lite snabbt tagit..hare bäst! =)



It is not hopeless before we have tried



Idag har jag varit med Amanda, Julia och Nora. Men var tyvärr tvungen att åka hem lite tidigare för jag skulle på träning. Men där gick det bara bra, vi hörs iallafall senare! =)

bara 21 dagar kvar till julafton!

Svaren från frågestunden..

fick inte in många men här är iallafall nårga...

favorit blogg? Har många favoriter, det är svårt att välja en! =)


favortit outfits? Jeans, t-hsirt och kofta.. ;)


vad står högst på din önskelista? EN LAPTOP!!


När var det som du startade din första blogg? Åå, var det kanske januari 2009? Är lite oskäker men nånstans där. Jag har faktiskt haft två andra bloggar innan denna =)


 

Hoppas alla fick svar på sina frågor, och att jag får in lite fler nästa gång! =)



Första december...

Har haft det liet fullt upp med skolan också så. I söndags så fotade jag vid umeälven med malin och tea. Fick massor av finfina bilder, som ni ska få se! Efter det får vi in till stan och kollade på julskyltningen...(A)
Jag och malin delade på en sockervadd, mums! Jag köpte också en present till min bror som faktiskt fyllde år idag! (GRATTIS WILLIAM!) Vi hörs, hejdå!




RSS 2.0