fototävling vet ja..


Jag är med och tävlar hos http://www.sunstreet21.devote.se/ om en reflexskärm från tvspelsweb. Ovan ser ni mitt bidrag, önska mig lycka till! Förresten varför inte anmäla sig du också? Sista anmälnings dag torsdagen den 1/4.

stop being so cute



it is a shame to have such a cute sister ..

är det redan dags?


Jag fick ett litet påsk ägg av min moster i morse för hon var förbi över dagen (och hon bor i Gävle annars..) Så det var väl ett litet bonus ägg för min del, plus att mitt godis förbud tog slut idag! Toppen bra, så nu när jag sätt och räkna matte hade jag lite godis..

sunset


Efter skolan var jag med Malin, tea och amanda. Sedan åkte jag hem och åt, efter middagen gick jag ut och fotade med nea. Fick massor av bra bilder, även på nea. Men ovan är en bild (ej på nea) som jag gillar skärpt!

bubbles, bubbles..



Nu har jag äntligen laddat in bilderna på datorn, så nu är det fullt av bilder! Sen så undrar jag över en grej.. tänkte eftersom vi ställde om klockorna i lördags till sommar tid och om man kollar sig omkring ser man stor snödrivor.. say what??? Bara lite konstig, man önskar att det bara kunde försvinna sådär..

i love you philip moris

Jag ska se bio ikväll med amanda och nike. vi kommer att se komendi/drama - filmen, I love you philip moris! Själv tycker jag den verkar superbra, nu sitter jag på mammas jobb och ska snart nu se på några teaterföreställningar, hare bra! :)



















a long, long day..

Under dagen har jag spelat teater, sett på teater, gått på stan, ätit glass, köpt ett par byxor, åkt bil, spelat och underhållit på ett kalas, festat, ätit, skrattat... och nu ska jag göra det jag är bäst på sova!

vem blir vinnaren?



I LET'S DANCE FINALEN 2010?

guss what i got..

Gissa vad jag sitter och håller i? Jo, en iPhone! Gaah, vi har pratat om det i ett tag för pappa kanske skulle få en jobbtelefon och jag då skulle få ta över hans iPhone. Och så vart det! Nu ska jag titta på Let's dance finalen! Trevlig fredagskväll! ;)

chokladen hjälper..

Sitter har med engelska boken, för imorgon har vi glosor.. Och det är inte lätt ska jag säga er! Massor av långa och krångliga ord. Ibland har man faktiskt vääldigt stor lust att slänga in den i vägen..

Men en sak kan hjälpa ibland.. te.x nu och det är en kopp choklad! ;)

aargh!


Midas är för gulig.. eller hur ?
Dagens idrott lektion bestod av skidor.. vilket för mig inte är det roligast alla dagar.. men, men. Man står väl ut! Nu har jag väldigt stor lust att sätta mig framför teven, för jag känner mig trött i heela kroppen.. :O Så ni får väl ha en bra dag.. hoppas jag..

tre bilder på blommor, ger så lätt längtan efter sommaren..



för länge sedan var vi små..






SÅ GAMLA BILDER! fotade med mobilen, så ni ser ju kvallan.. men det är ju bara minnen som behövs för att man ska kunna läsa bilderna..

a big problem


Jag läste ut boken igår kväll så mamma var och lånade andra delen idag på bibblan. Så jag ska väl sätta mig och läsa igen, kanske (?) Jag har gjort bort lite läxa också nu när jag kom hem från skolan, så det känns skönt! Sen ikväll ska jag fara och bada.. Så nu kan man väl ta det lungt..?

20:50

Nu har jag kollat på lite program på teven.. Känner mig som värst nörden nu men jag fastnade bara framför teven, aja nu ska jag lägga mig och läsa min bok som är super spännande! Jag läser Spiderwick llr bortom spiderwick. För det är fortsättning av den böcker om syskonen Jeard, simon och mellory. Den heter Najadens sång och är iallafall jättebra (hitills) Nu ska jag läsa, God Natt!

tired after a long day


Nu har jag kommit hem från Vindeln. Efter en hel dag i backen är men riktigt trött, men det var vekligen jätte roligt! Nu ska vi äta kladdkaka, kex, grädde, mango & dricka lite saft till. Det blir super! Hoppas ni får en trevlig dag, Chaooi ;) 

the reason


Min favorit låt just nu... Som verkligen sätter sig på hjärnan..

saturday


Härligt med helg va? Man tycker att allt käns så lätt när det är helg, och lördag.. men så kommer måndagen tillbaka, fort som attan! I morgon ska jag fara och åka slalom i Burgberget, så det ska bli rooligt! ;) Ikväll bilr det en vanlig/härlig/underbar - LÖRDAG!

fototävling med temat känslor..


Jag är med och tävlar hos Emma om en Reflexskärm guld och silver 80cm ( länk till reflexskärmen) Det skulle verkligen var roligt att komma med, man kan ju alltid hoppas!

Emma, 12 år / www.oneem.blogg.se

old picture


En gamal bild från i Januari, som jag hittade när jag kollade i genom mina bilder. Så jag redigerade den lite.
Skidtävlingen som var igår var ändå roligare än förväntat (tycker jag) och det var roligt. Även fast jag inte vann nåt i dag när vi hade prisutdelning. Men däremot kom Tea 3:a! Såklart, bästate skidåkarn :D Nu, idag kom min farmor hitt. Vilket var väldigt kul, och till helgen ska vi fara och åka slalom! Nu ska vi ta fram lite gotta och ha fredagsmys! :) Hoppas ni får en mysig fredagskväll! :)

time or not to stop?

Min lillebror har blivit magsjuk, hoppas både och på att jag blit smittad och inte. (pg.a skidtävlingen i morgon, stön!) Och sedan är det inge kul att vara sjuk.. Fast imorgon vill jag inte vara sjuk för då ska jag ut och äta middag och fira min morfars 80 års dag! Ja, han fyller allt år i morgon :) Nu ska jag kanske titta på teve eller spela ett roligt spel med nea..

svaren på..

FRÅGESTUNDEN KOMMER HÄR!


Vad är ditt favorit program? Mitt favorit program är nog.. Ghost Whispers & Glee, även fast jag inte tittar på dom så ofta :)
Vem e den bästa kusinen? (hihi) Den bästa kusinen som jag har är nog den som är närmast mig i ålder och den jag kan prata mest med är Tine som är 16år ;)
Hur klarade du av att INTE äta godis på ett år? Jaa, jag försökte att inte vara i närheten av det i början (eftersom att suget var GANSKA starkt!) men efter ett tag försvann det som! :D
Favorit färg? Grönt, rött och gult måste jag nog säga. Härliga och glada färger :)
Bamse eller Kalle Anka? Bamse är KLART bäst!!
Favorit djur? Hund är nog mitt absoulta favorit djur, men sen kommer katter :)
Paris eller London, vart skulle du helst åka på semester? Jag skulle nog säga Paris, även fast jag inte skulle tack nej om jag fick en resa till London.
Gillar du fiskfilé? Jag tror inte jag har smakat det :p (flum, flum..)
Vem är bäst? Everybody is best! ;))
Vem är coolast? Jadu.. ingen aning.. :p

Tack för alla roliga frågor! :)




musical notes


Efter skolan idag hämtade jag min bror, och sedan åkte vi och köpte lite gófika och såg på Kalle Anka. Verkligen det bäst man kan göra på en lång dag i skolan. Idag så slutade nog sportlovet för de flesta så själv var jag lite extra flum och slö idag.. Men det blir någ bättre (och lättare) efter ett tag. Nu ska jag strax gå och sova. Är jättetrött, God Natt!

strike


Var och bowlade med amanda idag bilder ovan, riktigt mysigt faktiskt. Vi gick också och fikade & tog varsin macka på Café Victoria!

We take it from the start..

Vi besökte vindeln i lördags, och det var super! Hade kameran i högsta hugg och nu ska vi dit igen nästa helg, vilket jag verkligen ser fram i mot..





Vi hade kanon fint väder hela dagen!


istället för bio vart det film..


Vi hyrde en film på kvantum, ovan ser ni bild (källa) Trevlig fredagskväll! :)

nöörden


Har suttit vid datorn nästan hela dagen nu... En sån nörd jag är..


förkyld och bio sugen..


Jag tror faktiskt att jag har blivt förkyld. Alldeles tätt i näsan och ont i halsen, det suger verkligen.. Ikväll får vi se vad som händer, vart iallafall väldigt sugen att gå på bio.


vanlig dag, nästan..


foto; Malin Forsgren modell/redigering; Emma Fernerud
Fortfarande sportlov.. en helt vanlig dag..


20:58

Nu sitter jag har hos malin och hon, jag och tea har precis gjort ansiktsmasker. Nu känner man ju sig värst fräcsh typ..Hheh. Men det är så himlans skööönt med lov, vilket snart är över..Aja, nu får man ju passa på..


let's go..


foto; Emma Fernerud / modell; Malin forsgren


sunglasses


Vid 12 tiden idag tog jag malin och tea, bussen in till stan och då gick vi på Subway och åt go mat! Deras mackor är verkligen goda. Sedan så gick vi och tittade mest hittade en snygg kofta på Gina tricot, som kanske skall köpas senare.. Men vi får se. Sedan gick vi in på H&M där vi köpte varsin ansiktsmask(förutom malin som hade en hemma) som vi sedan ska göra tillsammans efter maten. Sedan ser ni dom zzupersnygga "pilotglasögonen" från lindex (BARA FÖR 69kr!!) som jag köpte i måndags, kände mig rätt så cool när jag runt med dom på stan då. Nu blir det mat, se you soon.. p.s har några bilder på malin som jag ska redigera snart så håll utkik efter bilde's..d.s


sleep time


TeGsBrOn


Nu är malin och tea här och vi ska ha riktig roolig kväll! TREVLIG TISDAG's


cornelia



Bilder på Cornelia från idag, vilken gillar ni mest av dom färg eller svartvitt?


we got cars..

Nu är jag hemma igen. När vi kom hem så kom mormor och morfar förbi så nu har vi fikat och pratat lite. Men en ska som käns rätt så konstig är att, tänk förr i tiden då hade dom en storplått bruk som de bärde runt på som de då "kallade mobil" nu idag skulle vi kalla det för "skräp" ? Det är något att fundera på, hur allting har förrändrats genom åren....


skriskoor


Nu far vi och åker skridskor, se upp på isbanan!?

13:13


God morgon, kanske för vissa? Men inte för mig vacknar alltid tidigt, precis så är det för malin också.. vi inga sju sovare precis. Medans nike sover till typ två.. okej inte så länge najkii :p Aja, idag ska jag kanske fara och åka skridskor med cornelia och mamma. Det ska bli rooligt, förresten har ni sett den nya desigen?

a great day



Ovan ser ni bilder från gårdagen, när jag och malin fikade på NK. Det var jätte mysigt att gå och fika efter vi hade varit och fotat i parken! Och vädret var kanon.. Nu kommer bilder på malin..


foto; Emma Fernerud (JAG) modell; Malin forsgren / www.malinforsgren.blogg.se

Sssöndag


Vacknade tidigt idag säkert åtta någon gång, och nu sitter jag såklart fortfarande vid datorn. Men jag tror att jag ska ut och fota nu snart efter lunch. Så då blir det väl några fin bilder idag då..

guess what i'am goging to start?



Fototväling hos flickanninni


Jag är med och tävlar om ett close-up filter hos www.missebonie.blogg.se från www.tvspelweb.se. Mitt namn är Emma och jag är 12 år och min blogg adress är www.oneem.blogg.se.

nya saker

Detta blev några av mina inköp idag..

Tröja, Gina tricot för 249:-

Örhängen, Gina tricot för 49:-

Staden

Nu ska jag strax åka in till stan och göra lite inköp. Funderar på att köpa en ny väska.. Men vi får se hur det blir med den saken. SKÖNT MED HELG! ;)

fredagsmys

Jag måste bara lägga upp den, för det är precis vad det är för mig just nu.. även fast den är så ut tjatad, så MÅSTE jag bara..

i got a new watch


Det var tänkt att mamma skulle köpa ett nytt klockband till min gamla klocka för bandet hade gått sönder, men istället fick jag denna nya fina! Men det var så att det var biligare att köpa en ny klocka istället för att köpa nytt band (?) Det var iallafall bra för min del..

score it´s friday!




Ett par bilder från sommaren, med färg! Ooj, vad fint det blev på bloggen av bara färger Jag måste bara säga att jag är typ, lite överlycklig över att det är helg-lov-och-att-allt-är-bääst-!

konsert och ägnes på samma dag..

Hej, igår hade vi frilufsdag i ägnes! Jätte roligt, FÖRUTOM att jag ramlade i backen och gjorde världens rurpa och gjorde illa tummen.. Men idag käns det lite bättre :) Annars var det ju en rätt så barig dag! På kvällen var jag på konsert på midgård och såg min lillasyster, när hon spelade fiol & det var jättebra!:)
bilder, bilder från konserten..

a orange world



Foto och redigering; Emma Fernerud (JAG) datum; Korten togs i lördags, när jag var ute och fotade i det finfina värdret!

liten


Visst är han söt, ja det blev en pojke! Jag vill också vara liten och bli buren..

godis förbud..

 Alla som känner vet att jag hade godis förbud ända till februari i år och nu ska jag ha det igen och jag börjar idag den 1 mars. Men denna gång kommer jag att kanske bara ha det i två månader (pg.a klassresan som är i maj, men vi får se.) I morgon är det där i mot FRILUFSDAG! ;) Superduper roligt, ska det bli. Så nu har jag precis kommit hem från kvantum där jag varit och handlat lunch till morgon dagen :) Sedan igår efter film träffen, var jag och träffade en liten bebis som nyligen kommit till jorden! Jätte söt, som nu inte fått ett namn (för den är bara cirka 2 veckor) Jag hade också med mig kameran, så ni kommer senare att få se bilder. Men nu kommer bara ett få bilder från helgen..




RSS 2.0