vinter, vinter


Nu ska jag på match, ikväll blir det middag hos amanda. Allt käns bra..eller hur?

härlig morgon

God morgon, kanske. Idag vaknade jag kl.9°°, tidigt? inte för mig, jag brukar nästan alltid vakna tidigt på morgon nu för tiden ochd å är det jätte lätt att stiga upp ur sägen. Men så är det dess värre inte på vardagarna.. När jag vaknade så åt jag frukost och satt och läst lite för cornelia ur Kärleks Mysteriet av Martin Widmark. Ni vet lasse och maja böckerna eller rättare sagt Lassemajas dektivtibyrå, jag måste bara säga att jag fortfranande älskar dessa böcker! Det känns verkligen som att man själv springer runt där och jag bovar med Lasse och maja. Jag tcyker att ni ska ge dom en käns även fast det är så kallde "barn-böcker" så är dom såå bra (jag och min barndom..)


answer

Ännu än fråga om filmen och jag svarar gärna också på dem..
Coolt :P Vars har ni fått utrustingen ifrån?? :)
svar; Jag och Amanda har ju skrivit ett manus på egen hand och gillar också dram och film så vi tänkte att vi skulle göra en film av den och då har vi sedan tagit kontakt med olika företag, som exempel www.filmivasterbotten.se eller www.studieframjandet.se. Jag skulle mest rekomendera studiefrämjandet, för där kan man göra nåt som heter studie cirkel och träffas ett antal gånger några stycken, men då måste man ha ett tema (och det behöver inte vara film, utan vad som helst te.x; foto, musik, bild m.m. Läs också mer på deras hemsida) men om man vill starta en studie cirkel, måste man ha en ledare i gruppen som har gått två utbildningar (minst, men det finns fler om man vill) och det är Cirkellutbildningen A och B. Och det är helt gratis!
Det finns såklart mycket mer fakta om detta, men som jag sa kan man läsa om allting på deras hemsida www.studieframjandet.se. Men man kan inte tro att man gör en film och få utrustning bara så där. För jag och amanda tog kontakt med dom här personerna ungefär för ett år sedan och så gick hela sommar lovet och sedan till hösten hörde dom av sig och sa att det gick. Men tolamod lönar sig allt! Sedan kan man då låna utrustning (om man får) från www.filmivasterbotten.se för de hyr ut det!

ignorance


Om jag kunde bära det i mina händer?




filmen picture´s..

©BILDER FRÅN IGÅR NÄR VI FILMA©







allting går så otroligt fort..

Nu är det helg! (IGEN) Det käns som jag skrev det har på bloggen typ igår ?! Allting, kör fram i super fart nu käns det som... Aja, repning idag som vanligt och just nu sitter jag och kollar på let´s dance. Allt käns bara så lungt och skönt. Kommer senare att lägga upp bilder från filmningen, så håll ögonen öppna! ;)


photoshop


Prövade lite olika redigeringar på "Photoshop" och kom fram till detta, en liten överäddiskerning (?) men, men.. Tycker att det vart rätt snyggt! Heeejdå :p

snowland´s


Nu har jag alldeles precis kommit hem från amanda, och skall strax äta pannkaka & det är det till lunch i morgon också i skolan. Men för mig är det inget fel med det! :) Sen ska vi också se på film och äta godis i morgon! Och så kanske  många undrar varför, ju för vi har världens snällasete lärare (ibland) Hahh, aja nu kallnar pannkakerna väl snart (?) Men som sagt så ska jag ju då fara och köpa gotta till i morgon efter maten! ;) Ahhå, vad sugen jag blev på godis... ;(

one wendsday


Nu är jag med Amanda och Teson, Malin var också här men skulle i väg (kommer ej ihåg vart) men skulle kanske komma tillbaka sedan. Nu ska vi iallafall se top modell, ses! :) P.S Ovan ser ni en bild på mig (sommaren -09) & den är tagen av amanda. Nu bröjar det visst, hejdå! D.S


en liten katt



foto; jag / motiv; midas

plugghäst?

Efter skolan har jag mest gjort läxa, för jag har räknat ut att vi har/hade totalt sju läxor som skall inlämnas denna veck mycket eller lite det vet jag inte men för mig var det iallafall mycket.. Sen idag har vi börjat läsa om en bok i klassen och då började vi prata om det ämnet om att, är det negativt eller positivt att bli kallad plugghäst? Vad tycker ni? Själv tycker jag att det är inget fel i att vara duktig i skolan, det visar ju bara att man gör sitt bästa. (och i mitt fall är det också bra, om man vill ha en bra utbildning) Men sedan tycker jag att själva ordet plugghäst har börjat använads på ett negativt sett. Jag har själv aldrig blivit kallade det, även fast jag lägger ner mycket tid på skolan. Men i min klass brukar man inte använda det, men jag vet att man gör det i andra klasser vilket är fel. Håller ni med mig eller inte? Om ni tycker anourlunda skulle det vara kul att höra er motivation. Shiit, vad mycket snack det blev om ett endaste ord!? Aja, ibland kanske det är bra att fundera eller..? O-r-k-a-d-e n-å-n l-ä-s-a-? Bra om du gjorde det!;)

svar på tal..

Det var en person som hade komenterat så här;
Visa gärna bilder från någon gång då ni har filmat :) och gärna på er filmningsutrusting.
Och då är det så att jag hade tänkt att ta med kameran i lördags, men nu gjorde jag inte det. Men nu när vi ska filma till veckan kommer jag att ha med kameran i händerna, så håll utkik efter filmbilder! :)

lite, halft dålig uppdatering

I dag har jag ståt på loppis på nolia till våran klass resa och vi fick faktiskt in bra med pengar. Nu ska jag alldeles strax åka på match, hare bra och ses!

bucket

vet att jag skulle gå och duscha men vart bara tvungen att lägga upp dessa..


och tagning


Kl. 11.30 ska jag åka till amanda och då ska vi börja filma! Nu ska jag strax ta en
dusch och sedan packa lite saker till filmdags, hör av mig senare.
åååhh, vad satans skönt med helg!

:::19:19:::


Har precis börjat spela Cube Field på facebook, och det är roligt & man blir beroende!


snö på backen..


Hej, idag har jag varit och repat och hämtat ut min och amandas utrustnig till vår film! Jätte roligt, eftersom att det känns som att man kan börja på "riktigt" nu. ikväll ska jag bara mysa med familjen och ta det lungt, hoppas ni får en trevlig fredags kväll!

kan inte våren komma?

Har nyss kommit hem från teatern, ikväll blir det Glee (kanske) Hare bäst!

rätt svar..


Många var nära och här ser ni i hörnet på den andra bilden!
Tack för gissningarna allihopa! Hej, svejs!

ser ni skillnaden?

Heheh, inte så jätte svårt att hitta men ser ni vad som skiljer dessa två bilder?


it hurt


I går kom en piano stämmare hem till oss och stämde vårat piano, så nu låter det mycket bättre! Rätt så härlig dag vädret är helt okej, FÖRUTOM att jag först blev träffad av en gunga (som vi har på våran skola) 
i ryggen/rumpan :( Och sedan när jag åkte själv halvt flög av vilket inte var så skojj.. + att vi hade skidor i dag på idrotten, och då ramlande jag två gånger också..Aja, hoppas ni hade det bättre..

monday



Nu börjar veckan om igen.. boring i't is.

Ballerina-kakor..


bild från google
Har ätit lite ballerina kakor nyss, pg.a att det är alla hjärtansdag och för att det är gott! Så jag antar att alla hjärtans dag är slut snart, hejdå! ♥

home again

Nu är jag hemma igen från studieträffen. Och jag kan det gick bättre än alla gånger ska jag säga, innan jag och amanda tog bussen hem gick vi in på pressbyrån och köpte varsin fanta och piggelin :) (mumsens) Så nu sitter jag har med en fanta i handen! Det är inte så lilla det :p Sen efter middagen ska jag ringa amanda och så ska vi kanske skriva om lite på manuset.

Herregud!


Varför sitter du fortfarande framför darton, datanörden emma?!
Nu tänker jag sätta på mig varma kläder och gå ut och fota! Ser ni inte vädret utanför fönstret?
Helt perfekt!

porträtt på..


Så här såg jag ut igår, inte viktigt alls(?) Men tog bara ett självporträtt, vart rätt nöjd!

Ny-tapetserat!



Så här ser det ut på en vägg i mitt rum nu! Helt nöjd, ville ha någon häftigare tapet än bara vitt överallt ;)
Nu sitter jag och latar mig lite, men sen kl. 12°° åker jag in till stan på studieträff. Hoppas bara att det går bättre än förra gången. Fast idag har vi en vuxen med (min pappa) Aja, han kan iallafall få tyst på allihop :p
Imorgon är det skola, shhit vad fort helgen går! Sees
Btw. Höll nästan på att glömma, GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! ‹3

collage, collage, collage...


fotograf; jag

Beautiful, weahter..



foto;jag / motiv; midas och cornelia

Häärligt med fredag!




Nu är det äntligen fredag igen, efter en lång och slitsam vecka! Själv har jag inplanerat att vara med lite kompisar och bara ta det lungt. Känner mig rätt så trött i både armar och ben, men har då allt lite kraft kvar till kompisarna ;) Hoppas ni alla andra få en fortsatt bra fredags kväll! :)

looking out from the window


foto; jag utrustning; sony ax200/ 0.38mm/1.3ft macro DT 3.5-5.6/18.07
En bild på midas, som är tagen i lördags (02/06) Vilken är eran favorit, färg eller svartvitt?

Hellsongs


foto;jag
I slutet av skoldagen idag, åkte vi till bibloteket. Där fick vi höra på lite bokpratt om olika böcker.
En bok var verkligen jättebra tycker jag, så jag lånade den. Den hete slumpens bok av Åsa Lind. Har inte börjat än, men tror jag ska börja med den ikväll. När det var klart så slutade vi där. Så då åkte jag hem och fikade lite sedan gick jag till malin, där också tea och amanda var :) Helt okidej dag, ses. 

bokeh



Vid mitt fönster hänger en mobil som har väldigt härliga färger och när det lysser ni ljus från fönstret blir det extra härligt! Så jag prövade att ta lite bokeh-bilder, vad tycker ni om dessa ovan? ;)

extra lång helg

Hej på er allesammans, i lördags så var jag och några kompisar med på en skiva som kommer att komma till jul. Berättade inte det för er i lördags, så tänkte bara att det kanske var lite intressant... (hmf) Sen igår hade vi våran filmträff återigen, det gick sådär. Men nästa gång kommer det att vara där en vuxen! (så det blir nog bara bra)
Sedan gick vi några st. på stan och köpte ansiktmasker ;) Jag tycker det är super roligt, speciellt när man drar loss den.. (okej, det där lätt lite skumt ?) Iallafall, sen på kvällen gjorde vi det tillsammans. Sen kom Viktor, Hugo och Ablin förbi. Vi hade tänkt se på Jennifer´s Body, men när vi väl börjat så bytte vi för den var lite spc, och läskig... IDAG hade vi ledigt från skolan, för vi har studiedag. (YESYYYY) Så idag gick jag, julia, amanda, hugo och albin på stan. Jag köpte en T-hsirt från gina tricot, för 99:- / ett halsband för 79:- och ett par örhängen för 29:- båda från J:C / & en hatt från Kaphal, för 79:- Nu när jag skriver upp det känns det som jätte mycket, men what ever ? :p (hahahh) Ett plus är att jag har massvis av bilder från helgen men nu ni får några, från i lördags när vi gick till och från kyrkan.






 


melodifestivalen

Härlig lördagskväll, va? (Nu har mitt godislöfte också slutat, så jag får äta godis!) Tycker att Salem Al Fakir, lätt var bäst! God natt på er nu! ;)

nike, amanda och emma....



foto; jag
Idag har jag varit och repat, super roligt. Vi har också fått reda på att vi ska ha en spelning! ;)
Så det går bara uppåt just nu + att vi har studiedag på måndag så vi får en lite längre helg.. Nike och Amanda ska iallafall också sova hos mig inatt! Amanda är redan här och nu ska vi spela PlayStaion (2) Ha en fin fredagskväll!

yes there is wind in her hair..



foto; jag /modell; malin forsgren
Gamla bilder ser ni här ovan.. Idag har jag haft en helt vanlig dag med skola och kompisar, nu ska jag strax se på Made in sweden ") Ha det bra allihopes(hahha, min roliga humor!) HEJDÅ

en liten tavla..


En fin tavla tycker jag, den hänger på min systers rum och är tagen någon gång i sommar. Tittade bland lite bilder också, men tycker också att den är allmänt fin! ;) Förresten, här någon lagt märket till den nya designen jag gjort? :)

Nikes fina katt..


Idag har jag vart med Malin, Tea, Amanda B&M (Hheh) Har alltså varit med två stycken amandor ;)
Vi satt och fikade och busringde lite folk! Sen när jag kom hem så såg småsyskonen på "Lilo och Stitch" Som faktiskt är jättebra! :) Och jag tittade lite också, såklart! Sen åt vi soppa här hemma, varm och god!
Helt kort sagt har jag haft en väldigt bra dag, + idag hade vi franska också och det var roligt, as usual.. Hare bra, ses! :)



visst gjorde jag en fin teckning, eller?


Heheh, känner mig väldigt kreativ just nu ;p Men har faktiskt lite läxa nu och är rätt så trött! Zzzz, sov gott! ;)

Dockan





foto; jag / modell; en docka (02/02, to day) Bilderna är tagna idag, visst var ögonen härliga? :)

Hmf..

Det käns som om bloggen är lite tråkig på nåt sätt.. Jag skulle bli jätteglad om någon skulle kunna ta sig tid och skriva en kommentar om vad in läsare tycker är intressant! Te.x Om ni skulle vilja se; mera porträtt, tips (?), snack om mig (?), utomhusbilder (eller vad vet jag? :P) Just nu, känner jag mig bara tom utav fantasier! :O Iallafall, det var allt! :)

turn the light on..

Sitter på skolan nu. Ikväll blir det träning, annars ska jag göra lite läxa sen. Det blir en ganska vanlig dag helt enkelt ") Nu är rasten strax slut, vi här matte! ;o Ajaj, inte så fasligt lång lektion..Hejdå!


RSS 2.0