Photos come´s here



                                         Foto: jag
                       ingen redigering (orginallet) 09-11-22

Christmas ... it's not far away

Igår efter en ganska så lättsam dag åkte vi till repet. Sen så åt jag en riktigt god middag hos malin! Och efter det kom tea och då åt vi chips, drack julmust!, prattade och såg såklart på idol! Sen idag har jag varit på teater magazinet hela dan och tittat på en massa bra pjäser..och såklart spelade jag också, det har varit en jättetrevlig lördag också ska jag dessutom vara med några "poolare" ikväll! ;D Jag är ledsen om jag varit lite dålig på att uppdatera det senaste dygnet, men som ni hörde så har jag haft fullt upp! Men jag har faktiskt några bilder på G! 
Men nu kommer iallafall några finfina bilder på min ny..upp..satta julstjärna!..(heheh)



thursday...

Nu är jag väntar jag på att mamma ska komma, så jag kan åka hem. För jag är på hennes jobb nu men hon skulle komma sen. Nu har jag iallafall haft genrep på teater! Det gick faktiskt bra =) Så ihelgen blir det fullt av jul/lucia och teater underhållning för mig..Ååå jag längtar verkligen efter att baka pepparkakor och lussekatter och mycket mer men mest av allt längtar jag till JUL! (ni håller väl med mej?) Jag kanske också ska fota nån ihelgen så det kommer lite nya bilder på bloggen! ") Nu tänkte jag bara lägga upp en bild, ja på ett par mumsiga pepparkakor! jag nyss hittade på google.se gu vad man blir sugen! Japp men hare bra!

Skolan i första taget...

Hej! Tyvärr har jag inte kunnat skriva på ett tag för det har varit kanska mycket plugg också, men jag ska försöka skriva oftare. Men skolan kommer först! ;] fortsätt att fråga mig frågor på frågestunden i inlägget under, för det är verkligen jättekul att få se vad ni vill veta och få svar på! Vi hörs väl när vi hörs.... =]

Frågestund!

Jag tänkte starta en frågestund. Där ni kan ställa massor av frågor till mig genom en kommentar, jag svarar på allt! Svaren kommer att uppstå här på bloggen inom nån vecka eller så. Så håll ögonen öppna för svar!

Frågestunden börjar nu den 11/23 kl.16.24!

colored images




I´ wont snow!

Hej, nu är det ny vecka (v.49!) och snart är det nytt år ;D Men det bästa av allt imorgon är det exakt fyra veckor kvar till Julafton! Och på söndag är det första advent! Japp, det är ju den bra nyheten och den dåliga är att det inte finns nå snö här uppe i norrland! ( buuuu) Jag vill ha snö istället för regn, så nu är någon så snäll och ser till att det ligger lite snö på backen i morgon! (hahah) Nu ska jag iallafall strax på träning, och det blir väl kul! =)
Och nu ska jag se till att inte komma sent så vi slipper löpning sista kvarten! Men då får jag hoppas att alla andra också tänker så! Nu ska jag titta på några bloggar så hörs vi sen, men nu kommer bilder från igår när vi var och spelade på en gymnastik-tävling för att få in lite pengar till klassresan! (staving!) Dom var iallafall jätteduktiga!Kolla själv........(llr?)


New stuff....

Hej, igår var vi på stadium och då skulle jag köpte en ny jacka, jag hittade en jättefin och plus en finfin mössa! ;D
Japp, så här ska ni få se sakerna...


bilder från kalaset!

Jag vill bara säga en sak....LYCKAD KVÄLL!

Nike kunde vicka jätte coola saker med servetter....

här är den fantastiska tråtan!....

vi hade inte för lite dricka iallafall...( ;D )

här är amandas fina presenter.... =)

1 av 3 000

Ikväll ska jag på fest hos amanda för hon fyller år! GRATTIS AMANDA! 12 ÅR IDAG MIN VÄN <33
Japp, sen så ska jag väl tillbringa resten av kvällen där med min "friends" ;P Igår var vi på stan när vi skulle kolla på ljusfesten =) Då skulle vi leta efter Cornelias lykta för hennes skulle stå där, (kanske inte den största chansen att man skulle hitta den, pg.a att det var över 3.000 lyktor!) efter en halvtimmes letande skulle vi åka hem. Då lyffte jag upp en lykta och frågade om det var den och gissa vad det var den 1 av 3.000 lyktor! Bra jobbat va?
+ Cornelia vart jätte stolt och glad! Så när vi kom hem firade vi med tomtebloss(stavning!) som ni ser på tredje bilden och sista bilden är på Cornelias lykta! =)
Nu kommer iallafall lite bilder från ljusfesten.....




New moon, bio....love it!

Hej! New moon har blivit ändrade till 11 ÅRSGRÄNS! I´m so happy ^^. Så då kanske jag ska gå och se den med några i helgen (awwah!) Igår hade jag fullt upp så det var pg.a. det jag inte kunde höra av mig....Först så skulle vi till vårdcentralen och vaccinera oss mot svinis (svininfluensan..) Och aja vad det brände! Men nu ska jag inte skrämma upp er som inte tagit, jag är iallafall STOLT över mig själv som tog den ;D Sen skulle jag på teater, där vi håller på att öva in våran pjäs till jul! (owah längtar tills JUL) Sen skulle jag äta middag (där). Efter det så kom mamma förbi och vi cyklade till midgård där vi sen skulle se min kusins reyv (3:ornas revy / projekt) och den ba ägde! ;D hihih, japp sen var det bara att cykla hem genom halva stan.. =) (super kul :? nepp..) Ja, och denna dag har väl beståt av skola, rep och nu sitter jag ju här ;D Nu ska jag strax fara och titta på ljusfestivalen och ta några fina bilder!

God natt!

Nu ska jag strax lägga mig och läsa lite. Sen ska jag nog lägga mig, tills vidare får ni ha det så bra!
Heeeeeeejdå eller God natt! =)


Franska är på schemat..

Hej, idag hade vi franska som B-språk. Det var faktiskt väldigt roligt! Så nu står det nog mellan franska och tyska för mig..! Efter skolan åkte jag på stan med malin, amanda, nike och tea ^^. Där köpte jag en present till amanda, eftersom att hon fyller år och ska ha fest på lördag! Jag kan tyvärr inte säga vad jag köpte pg.a hon brukar läsa min blogg.. =] Jao, sen så skulle jag träffa mamma för vi skulle byta ett par jeans på lindex och då valde jag en vit t-shirt med drag kjedjor (som var fast sydda några stycken..) & ett par randiga raggsockar! (hehe, älskar ordet raggsockar!) Iallafall, jag kommer att lägga upp bilder på det imorgon för nu måste jag fixa lite saker, men vi hörs!

bilden är från "Google".

svt...

Hejsan, idag så har jag varit på svt och provfilmat för ett program som heter "Bulldog". Det var jätte trevligt och kul! Vi fick en göra en intervju och berätta lite om oss själva. Sen kommer dom ringa upp om en vecka om jag kom med...=) Sen så hade vi ensemble som sista lektion och fick vi höra den låt som vi ska spela på till 3:ornas revy. Jag ska spela trummor, så det blir väl kul! Sen ska jag följa med min lilla syster ikväll och lyssna på när hon spelar fiol. Så resten av kvällen tillbringar jag väl med syrra och läxor..(hehehh) Japp, vi hörs! ;D
Här kommer lite bilder från en kompis kväll med amanda, nike, tea, malin & ida....




I helgen vart det läger...

Hej och hopp, ihelgen så var jag på ett läger! Det var verkligen super najs ;D Sen igår när jag kom hem så bakade vi en sockerkaka, mumsiiis! Sen for vi på K-rauta (hehe, stavning) och kollade på tapet till mitt rum, funderar på en fondvägg :P Nu ska jag strax på träning, men kanske också skriver ikväll! 



tävling med temat vinter



Jag är med i en fototävling hos Rebecka man kan vinna close-up + 10 filter från http://www.tvspelsweb.se/
Emma 12 år

bad news....

Hej, dagarna går och går, och nu är jag sjuk igen!
Har luggit i feber i två dagar nu "/
Men föhoppningsvis blir jag väl frisk tills torsdag iallafall. Nu ska jag strax kryppa ner under täcket och försöka bli frisk! (hehehe) Iallafall, nu håller vi tummarna så att jag blir frisk! Nu så måste ju en blid (eller flera)
läggas in, se you soon (hoppas jag!)


splash and some water




Jag gjorde en anorlunda redigering, men jag gillar den! Vad tycker ni?
Nu blir det lunch sen som sagt kompisar och fotning! CIAO ;D

Farsdag

Hej och hallå, det vart inga bilder igår (heheh, sorry!) Men, men dom kommer här iallafall!
I morse när jag vaknade så typ låg jag och smsade i sängen i en halv-timme (haha) Sen så blev det frukost!
Förresten så är det ju farsdag idag! (grattis pappa <3 ) Vï ska väl gratta honom sen med nån present tror jag =)
Men när jag vaknade så var han på träning med wille. Så när han kom hem så hoppade jag fram och sa grattis på farsdag och fotade han! Men vi höres & ses, ska troligtvis till amanda snart!





Jag ser det snöar!

Hej, igår var det fullt upp med skolan, rep, disco och mycket mer. Så det var pg.a det jag inte hann skriva, men nu ska jag ner till stan med amanda sen är det väl kompiskväll som gäller för min del! När jag kommer hem lägger jag in massor av härliga bilder, så håll utsikt! CIAO!


snart tearten...

Hej, nu ska jag sätta mig ner vid skolarbetet sen ska jag till teatern. Det är det som väntar
av resten av denna dag! Annnars har jag varit i skolan också. Meeen det käns som om dagen var typ dubbelt så lång! (suck) Jao nu blir det som sagt plugg om kroppen,SO (llr nåt sånt ;P ) Till dettta prov som jag tjatar om hela tiden, pg.a ATT DET ÄR SÅ JOBBIGT!
Har ni föresten märk denna  nya headern? Vad tyckker ni? Jag ville ha lite färg också så då fick jag fram denna ;D CIAO!


VAD TYCKS?!
VAD TYCKS?! VAD TYCKS?!
VAD TYCKS?! VAD TYCKS?! VAD TYCKS?!
VAD TYCKS?! VAD TYCKS?!
VAD TYCKS?!


fall and winter...



this day

Denna dag har varit rätt så jobbig, för jag kan inte riktigt prata! Det suuuger, så fort jag öppnar mummen låter det som om jag vore i målbrottet (XO) Iallafall har pluggat lite smått nu men vi får väl se hur det blir med att fortsätta (hehehh). Idag har jag och Amanda varit vikarier för 4:an, det gick väl sådär men dom gillade det iallafall ! =)
Sen skulle jag och några andra bl.a Malin(h) spela en famfar (stavning?!) inför hela skolan ( och då menar jag verkligen hela skolan med alla ansikten på  en själv samtidigt!) Jaja, jag känner mig iallafall stolt som gjorde det! ;D
Nu ska jag väl fortsätta med att plugga (pg.a att jag inte har något val ;O) CIAO!


playing god

Hej nu ska jag väl se på tv eller nåt =). Malin har varit här och då skrev vi ut en låt till på fredag när vi repar (eller rättare sagt försökte, för det gick inte så bra så malin skulle göra det när hon kom hem) Sen så pratade vi mest också. Till middag vart det kina-mat! (a) Super gott då, sen så har jag pluggat lite på provet. Men resten av kvällen blir nog mest chill om man sääääger så ;)


lite bilder från sommaren 2009 i Uppsala....:)


meee



 
I´m still so crazy.....=)

första dagen!

Jao, då var första dagen avklarade och allt rullar på som vanligt nu! Idag har jag inte gjort så mycket sen jag
slutade faktiskt mest tittat på tv om man får vara så osocsial ;P Nu ska jag ta en varm ducsh innan jag sätter mig ner med läxan. Det är ju nämligen SO-prov på fredag (ajaja) 30 sidor historia! Iallafall här bjuder jag på
en bilder, hare bäst!


I morgon börjar skolan igen!

Hej! I morgon börjar ju allt igen så jag hade tänkt att njuta av den lilla stunden som är kvar av höstlovet genom att mysa lite med mamma ;D Men annars idag har jag mest läst, sett på film, pluggat och tagit det lungt.
Igår var det ju också halloween! Vad gjorde ni då? Själv så spelade jag spel och myste med en kuslig film och åt lite gott! Det kom förbi kanske tre hos oss vi hade en liten skål med godis till bara dom som kom förbi, pg.a svinis.
(hhe kanske töntigt men man vill ju va på den säkra sidan, även fast hela våran familj antigen har eller haft svininfluensan) annars va det en väldigt rolig halloween!
Hoppas ni iallafall haft en bra dag idag ni också, nu hade jag tänkt gå och ta en glass och fortsätta mysa, ciao!



RSS 2.0