fredag, lördag, söndag..

Här inte bloggat under helgen, men har haft det fullt upp, om jag säger så. Men en liten samman-fattning..
FREDAG
Disco, var väl kul fast inte så bara som det förra jag var på ;p Men kul iallafall! Sen sova jag över hos amanda, vi poppade popcorn och såg på "Zombieeland" Den väldigt bra, och rolig (och läskig ;p)
LÖRDAG
På lördags morgonen drog vi oss i en halv timme typ ;) Sedan gick vi upp åt frukost, efter det skulle min familj åka till badhuset (i holmsund) och bada, & då följde amanda med! Sen åkte vi hem..Sedan efter maten vart det så att tea och amanda skulle sova över hos mig, och då åt vi chips och mest bara chillade! ;)
SÖNDAG
Klockan 12°° (på söndag) åkte vi in till studiefrämjandet där vi träffades alla i filmen och prövade lite rollspel, repiterade och pratade om filmen vi kommer att träffas flera gånger.. Jag kan väl erkänna att det inte gick super men, men. Nästa gång så! ")

NU ska jag gå upp och hjälpa till med maten, och mest ta det lungt! hejdå..



Tävling..

Jag är med i en tävling hos PinkieLaady. Där man bl.a kan vinna ett par skor och Olive bodylotion..Var med och tävla du också! Det var allt, nu håller vi  tummarna för mig nu! ;)

West Coast Friendship



Ni har väl förstås hört Owl City förrut, men detta är min absoluta favorit låt just nu! Hur bra som helst enligt mig iallafall. Idag har det varit en bara dag...helt enkelt! Har inte så mycket mer att skriva. Men imorgon blir det DISCO!! ;)Hur najs som helts + rep, ses!

så långt borta..?


God night my friend

Känner mig väldigt lyckligt lottad som slipper vara ute i detta väder vi har nu, det käns som att det är 20° men det är det ju inte förstås. Har faktiskt haft en väldigt skön och slapp dag pg.a att vi inte haft några dryga lektioner. I morse så var jag också på min första Franska lektion, mycket trevligt! :) (hade tyska först men bytte till franska) Vår väl se vad jag hittar på nu. Ska iallafall gå upp och hitta på nåt socialt, men det är nog också dags att börja dra sig till sängs. Är faktiskt rätt så trött, ses!                  

Bubbel´s



foto; jag / några vatten bilder från i helgen hos nike...

helt perfekt!

Idag kl.09.00 åkte jag till Svt för att sedan få åka och ha en träff med en hund..LUCKY heter den lilla hunden som blev min för en dag. Först så hoppade jag lite med honom, sedan skulle vi sitta i soffan och mysa, haha! Hon var alldeles, alldeles underbar! Sen vi jag gå ut och leka med henne i snön och vi ställde upp som en hinderbanna som hon skulle hopp, och hon klarade det! ") Efter allt detta, skulle hennes matte lära mig hur man "gjorde när man skulle gå på utställning". Och jag klarade mig bara bra, sa hon! Och nu den andra STORA NYHETEN jag har faktiskt klippt mig, så nu är jag alldeles nyklippt sen igår ;) Här kommer en bild på lucky...

bara så där..

Har jag gjort ny design! (?) Hehe, jag ville liksom ha en förändring. Den är inte helt klar, men på god väg! Nu blir det tv, ses ;)


if you could hear my heart..


foto; jag utrustning; / 0.38mm/1.3ft macro DT 3.5-5.6/18.07 / datum; 20/01-09
Har varit på match idag, och vi vann! (3-1) Ikväll ska man väl gå och lägga sig tidigt, eftersom att det är skolan imorgon..(hur det nu kommer gå) I natt när jag sov hos nike var vi uppe till ungefär halv två, men jag ska nog komma i säng. Men nu ska jag äta och sen duschen, ciao ;)

skapande lördag!

Är på mammas jobb och här sett en teaterföreställning med henne nyss, väldigt bra ;) Sen så ska jag pyssla lite nu här osv. efter det ska vi åka till några bekanta och fika =) Ikväll ska jag sova hos nike, där också malin, tea och amanda ska vara, så jag har en ganska bra dag framför mig! (ciao)


äntligen fredag

Idag har vi varit och repat med bandet, väldigt trevligt som vanligt ;) Ikväll, ska vi äta lite indiskt till middag(vilket jag ser fram i mot, det kurrar i magen..) Sen ikväll ska jag kanske vara med lite kompisar och se på en film som heter "zombieland" tror jag ? Det var amanda som hade sett den, och den hade varit jätte läskig (tydligen) Så jag vet inte...Hahah, ja vi få allt se ") Nu blir det snart god mat, ska bara egga lite spel på facebook först...(hur kan man bli så beroende?) ses ;)


kladdigt men gott!


"En gammal bild från när granen stod inne".....Idag har jag varit med Sanny, Tea, Nora och Julia efter skolan. Vi åkte hem till mig och bakade, kladdkaka! ("den blev rätt SÅ kladdig") Sen såg vi lite på ghost whisperer och top modell ;) Efter det åkte jag på träning. Lite jobbigt, men väldigt roligt! Ikväll blir det Glee och made in sweden, ses!

writing letters



Nu är jag hemma igen, har tagit lite fika nu och fotat lite. Ett litet bild resultat ser ni ovan. Det blev lite bilder på böcker jag gillar när man fotar och får den hära kontrasten! ") Nu ska jag gå upp och göra mig i ordning, är riktigt trött just nu! Sov så gott nu, allihop! ;)

onsdag..

Hej, nu ska jag strax till skolan (IGEN) Vi ska spela, sjunga osv. för de som vill börja musikklass till hösten.
Men det blir väl, ok. ") Sen blir det slapp vid datan, när jag kommer hem! Blev en ganska kort uppdatering, men här får ni en snabb bild..

Tick, tack..

Nu käns det som om tiden går snabbt och förut gick den långsamt (efter som jag hade tråkigt) Det är konstigt det där med tiden...Idag har jag iallafall varit på skolan, vi hade engelska, geografi, musik osv.. Fast musiken var ju kul, vi har precis valt vilket instrument vi vill spela till treornas reyv. Jag ska spela bas! Och det ser jag fram i mot faktiskt! :) Nu ska jag strax ge mig ut igen (llr, har varit hemma i en timme typ..)och traska iväg till mina nya skola som jag ska börja på till hösten, när jag då alltså börjar sjuan. Dom har öppethus där ikväll, så där ska jag nu om en kvart träffa malin och amanda! =)

Handboll (?)

Helluj, nu sitter jag här vid datan (som VANLIGT!) Hahha, ja det är så att jag funderar på att börja med handboll..(?) Jag vet inte varför, eller jo jag tycker det är kul & har velat det förut också. Men vi får se hur det blir med den saken. Idag har jag och amanda iallafall varit och fixat lokal osv. till våran film som vi håller på med, så det var ju bra =) Efter det gick vi till hennes pappas jobb, där vi fick hamburgare (Gottgott!) Sen så har jag varit hemma nu i cirka en timme nu, och mest tagit det lungt..Det var tänkt att jag skulle på träningen men det hans (?) inte.
Men tror att jag ska försöka plugga lite smått nu, till provet/testet vi har nu i veckan. Hejdå ;)



tomten



modell; william foto; jag / 0.38mm/1.3ft macro DT 3.5-5.6/18.07 /

facemask

Hallå, igår var jag på stan med min kusin (Tine) Jag köpte då en tröja från monki för 100:- (som egentligen skulle kostat 200kr!) En ansiktsmask från H&M, för 19.50:-  & en eyeliner från lindex för 95:-
Rätt så bra köp om jag får säga det själv! ") Sen idag ska jag vara med amanda få se vad vi hittar på, ses!

foto; jag / 0.38mm/1.3ft macro DT 3.5-5.6/18.07 /


Slutligen december-09

DECEMBER
Min bror fyllde åtta år, och min kusin blev vuxen! (18) Jag fotade så klart, men inte så mycket som annars, pg.a att jag hade lite fullt upp i skolan. Men några bilder fick jag allt. Julafton, var nog den bästa även fast man tycker det efter alla, men nu är det dags för nu och fram över 2010...




November, kom med storm

NOVEMBER
Först snön kom, jag fotade mycket och spårlöst många nya foto-intressen upptäcktes!
Titta här....




Nu ska jag åka till kompisar och se..(let´s dance)!

made in sweden

Idag har jag haft en vanlig dag i skolan och varit på teater, helt okej dag om jag får säga det själv. Annars så har jag som ni kanske sett uppdaterat mig och gjort ett rätt så långt inlägg om oktober! ") Nu ska jag se på "made in sweden", min pappas kusin är med! (hehe) På 4:an..(Pappas kusin heter..Sanne Carlsson) Ooj, nu börjar det! ;)

Oktober


                                              OKTOBER
En fin höstig-månad! Vackra färger! Jag fotade lite med min kusin. Fotade också mycket vatten/droppbilder vid kranen och härliga höst-natur bilder! ") Sen fyllde mitt band två år och vi hade våran andra spelning på torget!



spelningen på torget....

Nuddle´s

Idag har jag varit med amanda och tea, vi åt nudlar(nuddel´s!) till melis och pratade om klassresan till Stockholm som vi sak göra nu i maj! Ååh, guuuud vad man längtar! ;) Sen gick vi upp till datan och tog lite fina bilder på photobooth! ") Väldigt najjs, nu blir det pankaka till middag :)


svaren..

Din drömkamerautrusting? marcofiltret; Sony DT 30/2,8 Macro SAM, blixten;
Sony HVL-F56AM och ett stativ har ej nåt speciellt ;)

Varför började du blogga? För jag tycker det är kul att dela med sig av sitt liv på ett ganska roligt och enkelt sätt!

Hur många läsare har du per dag? det är olika från dag till dag, jag får oftast mer när jag uppdaterar. Men det brukar väl ligga runt 15-10 medelvärdet när jag upptaterar då och då, men som sagt det varjerar! ") 
Vars tycker du bäst om att shoppa? :) Ja, har igen speciell affär men gillar väl det mästa om man säger så. Men det är bäst när man får det till ett billigt pris, då käns det väl investerat! ;P

Vad tycker du är roligast att fota? :) Allt möjligt, men det är roligast att fota människor!

Chokladglass eller jordgubbsglass? :)
Ja, båda är väl gott men måste nog säga, chokladglass! ;]
Vilken godis tycker du är snyggast xD?Ingen aning faktiskt, huvudsaken för mig är att dom är goda!!
Vad är ditt dröm jobb? Fotograf, musiker/jobba med musik eller skådespelare. (Men det är ju mycket mer som jag gillar!) ")

Vilken är din favorit färg? Röd och grönt, härliga och glad färger!

När går du och lägger dig på vardagar? hehe ;p Det är faktiskt väldigt olika men, jag är inte en som är så lättväckt på morgonen så det krävs nog i tid! ")
Vad skulle du göra i en reklam för skokräm? Heheh, ja skulle inte vilja vara med i någon..;p

Nämn tre saker som inte dina läsare vet om dig? (1) Jag är läser Tyska som andra språk. (2) Jag har bara småsyskon & (3) Mina favoriträtter är tacos och pizza :)

Gitarr eller trumpet? Gitarr ;)

Canon eller Nikon?
Sony, för min del! ")

Skulle du gå på stan (hela dan) i nyckelpigestövlar, en hockeyhjälm på huvet, glittrig tyll kjol, Hawai shorta och platå skor för 350? Det bror på om ingen var på stan så ja, men jag måste nog faktiskt säga (nej)..

Tack för alla roliga och fina frågor och hoppas alla fick svar på dom!


september

                                                           SEPTEMBER
Denna härliga månad när det fortfarande är varmt men ändå massor av fina färger på löven som faller ner.
Ja, nu fotade jag mycket modellbilder med kompisar och natur och djur..



nu så börjar jag dra mig till sägns, god natt! Super trött efter en lång och bra dag.


billigt värre!


På cupan köpte jag den skjorta för bara 40:- (!) Hur billigt som helst om jag får säga det själv!
Imorgon börjar skolan och imorgon kommer svaren från frågestunden! "Ses imorgon!" =)

juli, augusit...

JULI
En månad som jag var med mycket kompisar, te.x bild som ni ser längst ner är ifrån när jag hade picknink med några kompisar. Men sen hörde vi ett muller och det kom lite mörkamoln mot vårat håll så vi vart tvungna att rymma hem! ;) (btw, bilden togs innnan mullret.) Sen var jag och badade mycket och tog den härliga bilden på sanden..Och jag började pröva på att sminka mig själv och fota sen, den ni ser här hjälpte min kusin mig med..






AUGUSTI
Jag tyckte att det var roligt att fota människor så har får ni lite smakprov..Och natur var det jag nästan fotade mest. Sen av nån konstig anlednig har jag hittat många bilder på skor! (hehe, kan man tänka sig)..





glöm inte frågestunden avslutats imorgon! Nu blir det stan och sen till kupan")

Imorgon blir det så...

Jaaapp, vet inte så bra uppdatering! Men nu idag har jag och Amanda haft ännu en filmträff,,Som slutade med mest skojj "P Men sånt är livet! Imorgon ska jag förhoppnigsvis förbi på stan, men vi får se hur det blir med den saken. Sen så kommer bilder från både månaderna juli och augusit i morgon, sov gott nu allihop! (Frågestunden stoppas på tisdag så att alla får passa på att fråga nu, om man undrar över nåt!)

Juni

Jag kommer att lägga upp lite bilder från mitt foto år 2009, hade dock ingen system kamera förrens juni så vi kör från juni till december! Men jag gör ett inlägg om varje månad, men juli, augusit, osv. kommer att komma eftersom")
Let´s go then...
JUNI
Denna månad fick jag min alldeles egna Sony ax 200! Jag började att foto människor och mest av allt blev jag intresserad av att foto blommor, gillade att mixtra med kontrasten osv...






open the light


foto; jag 20/12-09
Jag gillade verkligen lujset i bilden, men vad tycker ni(?)

Television..

Hej, idag (eller imorse) var jag på svt och spelade in idag! Åååh, vad pirrigt det var! Men det gick allt bra ")
Sen där så skulle jag först gå in och sätta mig på en stol, och då skulle dom intervjua mig. Sen innan dom verkligen filmade i "action" så fick jag ju öva flera gånger. Med den som skulle intervjua mig och med en annan. Man måste också sminkas innan man filmar, så jag fick massor av simk och puder i ansiktet "S (!) Det var lite jobbigt faktiskt ;) Men en ganska häftig sak är att hon som intervjuade mig i programet är/ska vara med i Let´s dance! Ikväll kl.20.00, missa inte det! Och då ska ni rösta på Cloudia! ") Annars idag gör jag väl inget speciellt, men det blir så klart en TV-kväll! ;)

should we call it happy (?)


Ja, idag så kollade jag lite på mammas och pappas gammla objektiv (dom var också sony, men dessvärre
gamla så dom passade inte på min kamera) Men bara för skoj skull, skulle kolla lite på dom och då satt det på fyra skylight
filter tre (1B) och ett (1A)... Och dom passar på min kamera! "P Inte att pratta om att jag är glad, men nu har jag ju tre stycken (1B) så då får jag väl ta och sälja två, & då för det kan jag kanske köpa ett nytt filter!
Annars så ska jag strax fika/äta lite lunch och sedan drar jag till amanda för vi ska ha en träff med dom som ska skådespela i våran film ;) Så det ska bli kul! Hare bra! ")

Jag tänkte starta en...


AND I´TS STARTS RIGHT...NOW!

light as a cloud







Hej, i trettondagscupen kom vi trea. Jag är ändå nöjd, för det är ju alltid bättre än inget!
Sen idag har jag varit med Amanda vi övade repliker till filmen och planderade lite om filmen, sen satt vi som vanligt vid datan m.m. Så, ja jag vet ganska dålig uppdatering! Men har haft det alltså som man kan sammanfatta det-fullt upp! Hahaha, ja! Nu blir det för min del, att ta det lungt slappa och äta nåt gofika! Och som ni kanske ser så har jag på köpet bjudit på lite bilder! ")

Suddenly it´s sunday

Hej och hopp! Snön bara faller ner, man undrar när det slutar (?) Men det får gärna hålla på ett tag till för mig!
I går var det innebandy match, för nu har tettondagscupen startat. Så det blir lite fullt upp nu. Men idag skulle jag villa, men på både måndag och tisdag så ska jag spela! ") Men man kan inte precis säga att det var en så bra start på cupen pg.a att jag först blev till stöt så det började blöda under nageln och den gick av (inte det mysigaste..!)..och sedan ramlade och slog mig på armbågen, och fick ett stort fint och härlig blåmärke! Japp, men nu får man väl bra hoppas på att det går lite bättre. Men som tur så vann vi! 2-1 mot dom som är 95:or, alltså två år äldre (!)  Sen igår var jag hos malin, med tea, amanda och en till malin ;) Vi gjorde ansiktmasker, eller jag fick ta det som blev över av teas (heheh, hon e så snäll!) Sen pratade vi mest och poppade popcorn! Ikväll blir det förhoppnings vis kompisar också, men nu ska jag äta middag! Hare bra, idag har jag också varit ute på en promenad och fotat, och bilder från igår vat det så...Bilder kommer!
 också en stor slagen och supersöt video!


Mina nyårs löften...

  1. Bli mer skapande och försöka fota mer
  2. Spara mer
  3. komma ihåg att borsta tanderna (på morgon, speciellt på helgen.)

Sen så vet jag inte om jag hade nåt/några förra året, men nu hoppas jag kan hålla eller försöka klara dessa!
                                       Har ni nytt nyårs löft inför detta år? =)


fireworks

Idag ska jag så klart se på Ivanhoe..(osäker stavning?) Den brukar var varje år på nyårsdagen. Jag vet inte riktigt vilken kanal heller men om ni bläddrar runt mellan 4-3 där så hittar ni nog den, men om ni vill vara säkra kan ni kolla i tidningen eller så.. =) Annars blir det väll en helt vanlig dag! ciao på er, nu kommer lite nyårs bilder! (eller fireworks!)







RSS 2.0